back

Steun Ons

   We waarderen het enorm als je ons financiëel wilt steunen! Alle bedragen, groot en klein, dragen bij aan de opbouw van ons ecodorp. Je kunt eenmalig doneren maar ook Vriend van Noordeland worden door ons jaarlijks een vastgesteld bedrag te geven. Voor vrienden organiseren we regelmatig een kleine verrassing. Om vriend te worden meld je je aan via het mailformulier.


Help mee 93521 m2 te bevrijden van vervuiling, asbest en beton. Maak het land weer gezond!
Lees meer over deze actie...

Ecodorp Noordeland heeft het koopcontract getekend!

[ 511 ]
m2 tot nu toe bevrijd

Ik bevrijd m2 = €10 en krijg:

  1. 1 m2voor elke m2 een kop koffie en een bonbon van de bewoners
  2. 10 m2voor elke 10 m2 een diner met de bewoners
  3. 20 m2 voor elke 20 m2 een dagcursus door de bewoners
 
Mijn naam is: -
Mijn emailadres is:

ik wil benaderd worden over updates van deze actie

ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen (max. 4 per jaar)

 

Tevens worden er certificaten uitgeven vanaf €1000,-.

Email naar: noordeland@gmail.com


Je mag natuurlijk ook gewoon doneren
hartje

     
of geef zelf een bedrag op:
 
iDEAL (ideal)
 
 

 

bird
~ ~ ~
Agenda
I.v.m. Corona-maatregelen zijn nu geen open dagen gepland.
Bij serieuze interesse om je te verbinden aan ons Ecodorp kun je ons mailen. Dan kijken we of we een afspraak met enkele belangstellenden kunnen plannen. Ook als je op vrijdagen mee wilt werken bij klusprojecten of in de tuin kun je ons mailen. Zodra we nieuwe activiteiten plannen, komt dat hier te staan.
Blijf gezond en tot ziens.
Bewoners Noordeland.

Doe met ons mee!
als werkgroeplid
als aspirantbewoner
als donateur
als investeerder
als expert
als student
Lees hier meer

Contact
Mail ons

Bel ons
06-14219722

Bank: Triodos
NL07 TRIO 0212 4455 29
t.n.v. Ecodorp Noordeland


Plant
Anti Spam

Ecodorp Noordeland

een andere manier van leven, werken en samenzijn

Ecodorp Noordeland realiseert momenteel de start van een ecodorp in een prachtig natuurgebied in het noordoosten van Nederland. Centraal staan duurzaamheid, veerkracht, samenvoorzienendheid, verbinding en hier-en-nu zijn.

We gaan een inspirerende woonvorm creƫren voor op termijn 50-100 personen, met ecologische duurzame huizen en woonunits, diverse collectieve voorzieningen waaronder een dorpshuis, ateliers, bedrijfs- en kantoorruimten voor (lokale) economische bedrijvigheid, tuinen, zwemvijver en een voedselbos. Zo willen we een bijdrage leveren aan manieren van wonen en werken die meer in harmonie zijn met de natuurlijke omgeving en onze diepere menselijke behoeften en die houdbaar zijn voor de toekomst.

We zijn 2 jaar aan het onderhandelen geweest over een locatie in de gemeente Vlagtwedde. Met veel medewerking van de huidige grondeigenaren, de gemeente, provincie en het Rijk is er gewerkt aan een haalbaarheidsonderzoek dat onlangs is afgerond. Binnen zeer afzienbare termijn wordt het besluit tot aankoop genomen.

Ecodorp Noordeland is verbonden met verschillende internationale netwerken zoals de Permacultuurbeweging en Global Ecovillage Network. We denken dat de oplossingen die elders hun waarde hebben bewezen relevant zijn voor ons en we dragen zelf ook bij aan een open overdracht van kennis.

Binnen ons initiatief is er ruimte voor mensen die zich willen aansluiten. Ook mensen die ons willen ondersteunen met specifieke deskundigheid zijn van harte welkom.